OPI nails & hands

OPI bestaat al ruim 30 jaar. Gestart in beauty salons op Sunset Boulevard, maar tegenwoordig wereldwijd in meer dan 110 landen vertegenwoordigd en al jaren nummer 1 op de professionele markt.

Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. OPI is wereldwijd een begrip en o.a. de nagellak wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Pery, Oprah Winfrey, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. OPI nagellak voldoet aan de EU-normen doordat het geen schadelijke stoffen bevat zoals formaldehyde, DBP (dibutylftalaat) en tolueen.

Skinz werkt o.a. met het unieke in 2015 gelanceerde Infinite Shine systeem van OPI: nagellak met gel-effect. Infinite Shine is een innovatief 3-stappen systeem, waarin alle voordelen van nagellak en GelColor gecombineerd zijn. De glans blijft tot 10 dagen onveranderd mooi, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel.

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Zon... verzorg uw gezichtshuid eens extra met een "face treatment" bij Skinz.............Gezond en fit de zomer tegemoet?......... Maak dan vandaag nog een afspraak met de Powerslim coach bij Skinz voor een gratis intake gesprek !.... Tot snel......
Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......