Vitapeel microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve, niet chirurgische methode om uw huid effectief te verbeteren. Microdermabrasie is een techniek waarbij de huid als het ware licht wordt geschuurd. Microkristallen worden door middel van luchtdruk op de huid gespoten waar zij de huid licht schuren. Het schuren van de huid stimuleert de celvernieuwing, de hoornlaag verdunt en de huid wordt vele malen toegankelijker voor werkzame stoffen, waardoor de huid meer spankracht krijgt en steviger wordt.

Voor wie?

Een Vitapeel microdermabrasie behandeling kan ingezet worden als huid verbeterende behandeling bij iedere huidconditie. De Vitapeel microdermabrasie behandeling geeft de huid een echte “oppepper”, maakt de huid zacht, glanzend, egaal en stralend. Tevens vermindert een microdermabrasie behandeling fijne lijntjes en rimpeltjes en maakt diepere rimpels minder diep, tevens vermindert deze behandeling ook pigment- en ouderdomsvlekjes.

Het resultaat

U ziet direct na een behandeling dat uw huid een frisse uitstraling heeft. Wilt u een intensief resultaat bereiken – bijvoorbeeld vermindering van lijntjes en rimpeltjes en/of pigment- en ouderdomsvlekjes – dan adviseren wij een Vitapeel microdermabrasie mini – of superieurkuur.

De voordelen

-Uw huid wordt gladder en egaler
-Rimpeltjes vervagen
-Afvlakking van acne-littekens
-Minder verstoppingen
-Verfijning van de poriestructuur
-Frisser huidbeeld

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Zon... verzorg uw gezichtshuid eens extra met een "face treatment" bij Skinz.............Gezond en fit de zomer tegemoet?......... Maak dan vandaag nog een afspraak met de Powerslim coach bij Skinz voor een gratis intake gesprek !.... Tot snel......
Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......