Thermo fysische methode

Bij Skinz beauty & wellness kunt u onder deskundige begeleiding werken aan een gezond en fit lichaam. Wij bieden een medisch verantwoorde aanpak, gebaseerd op individuele begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen voor jong en oud. Wij maken gebruik van de Thermo Fysische Methode (TFM) waarmee u afslankt door middel van bewegen in een door infrarood verwarmde cabine. Wij maken voor u een individueel bewegingsprogramma, afgestemd op uw gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Alle oefeningen worden liggend uitgevoerd (maximaal 30 minuten per keer) zodat uw gewrichten en rug minimaal belast worden. De temperatuur in de cabine stimuleert een snelle vetverbranding en voorkomt tegelijkertijd spierpijn of blessures. Indien gewenst geven wij u een persoonlijk voedingsadvies, wegen wij u en meten uw omvang zodat wij goed het gewichtsverlies en of cm-ter afname kunnen bepalen.

De voordelen van de TFM – formule op een rij:

-Plaatselijk afslanken
-Verantwoord gewicht verliezen
-U verliest centimeters van uw probleemzones
-Verbeterde conditie
-Spierversteviging
-Verhoogde verbranding
-Betere stofwisseling
-Verlicht gewrichtsproblemen
-Vermindert cellulitis
-Verbetert het afweersysteem
-Ontstresst en bestrijdt (over)vermoeidheid

De doelgerichte oefeningen in combinatie met de korte golf infraroodlampen, zorgen voor bovenstaande effecten. Na uitvoering van de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een tijdje voor. Dit is het zogenaamde “afterburn-effect”; de periode van verhoogde stofwisseling in rust.

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Zon... verzorg uw gezichtshuid eens extra met een "face treatment" bij Skinz.............Gezond en fit de zomer tegemoet?......... Maak dan vandaag nog een afspraak met de Powerslim coach bij Skinz voor een gratis intake gesprek !.... Tot snel......
Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......