We love the planet

We Love The Planet, we love diffusers & we love deodorant

Dit merk is ontstaan uit liefde voor de planeet. Omdat het belangrijk is om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt.

Het 2e punt vergeten mensen vaak. Een tomaat kan biologisch zijn maar als deze uit een vervuilende fabriek in Oeganda wordt geïmporteerd is dit alsnog slecht voor het milieu. De diffusers van We Love The Planet komen hierom uit 1 van de duurzaamste fabrieken in Azië.

De prachtige diffusers van We Love The Planet zijn met oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen in tegenstelling tot conventionele geurstokjes geen allergische reactie veroorzaken. Gegarandeerd een heerlijke geur in huis, door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers.

We Love deodorant wordt geproduceerd in Nederland. Het is een erg fijn product dat iedereen in huis zou moeten hebben. De deodorant is smeerbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. We Love Deodorant – You love staying fresh naturally.

We Love The Planet nu ook verkrijgbaar bij Skinz beauty & wellness.

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & PowerSlim... ook met iets te veel kilootjes terug van vakantie gekomen?........Maak vandaag nog een afspraak met de PowerSlim coach van Skinz zodat je weer trots over het terras kunt lopen!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......