OPI nails & hands

OPI bestaat al ruim 30 jaar. Gestart in beauty salons op Sunset Boulevard, maar tegenwoordig wereldwijd in meer dan 110 landen vertegenwoordigd en al jaren nummer 1 op de professionele markt.

Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. OPI is wereldwijd een begrip en o.a. de nagellak wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Pery, Oprah Winfrey, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. OPI nagellak voldoet aan de EU-normen doordat het geen schadelijke stoffen bevat zoals formaldehyde, DBP (dibutylftalaat) en tolueen.

Skinz werkt o.a. met het unieke in 2015 gelanceerde Infinite Shine systeem van OPI: nagellak met gel-effect. Infinite Shine is een innovatief 3-stappen systeem, waarin alle voordelen van nagellak en GelColor gecombineerd zijn. De glans blijft tot 10 dagen onveranderd mooi, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel.

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & PowerSlim... ook met iets te veel kilootjes terug van vakantie gekomen?........Maak vandaag nog een afspraak met de PowerSlim coach van Skinz zodat je weer trots over het terras kunt lopen!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......