Lichtflitsontharing

Skinz beauty & wellness gebruikt lichtflitstherapie ook voor het langdurig ontharen. Wij maken gebruik van het unieke VPL systeem (Variabel Pulsed Light), dit is een innovatief systeem op het gebied van haar verwijderende behandelingen zodat wij op de meest veilige, snelle en effectieve manier kunnen behandelen. Deze behandelingen zijn zowel voor het gelaat als het lichaam succesvol.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Bij lichtflitstherapie wordt het haarzakje zo verwarmd dat, wanneer het haar zich in de groeifase bevindt, deze wordt vernietigd. Er kan vervolgens geen nieuwe haar meer terug groeien. Een haar verwijderende behandeling met lichtflitstherapie is zowel voor het gelaat als voor het lichaam succesvol. Resultaten zijn na 1 behandeling al zichtbaar met een wachttijd van 1 tot 3 weken, vanwege het natuurlijk uitvallen van de haren na een behandeling. Om alle haren te verwijderen zijn een aantal behandelingen noodzakelijk door de verschillende haargroeifasen die een haar doorloopt.

Welke huid- en haartypen kunnen behandeld worden?

Lichtflitstherapie behandelt bijna alle haar- en huidtypen voor zowel vrouwen als mannen. Belangrijk is dat het haar pigment (kleur) bevat. Wij maken graag uw persoonlijk behandelplan.

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?

Wij adviseren u een paar weken voor de behandeling en tot 1 week na de behandeling zon en zonnebank bezoek zoveel mogelijk te vermijden. Na een behandeling kan de huid gevoelig zijn wij behandelen de huid na met een kalmerend product, verder is het belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon d.m.v. een hoge beschermingsfactor. Wanneer u start met de haar verwijderende behandelingen mag u tussendoor de haren niet meer harsen, epileren of elektrisch epileren. Scheren en knippen kan geen kwaad.

Wanneer zie ik resultaat?

Het resultaat hangt af van het huid- en haar type en het gebied dat behandeld wordt. Na iedere behandeling heeft u resultaat (na ongeveer 14 dagen is dit echt zichtbaar), er groeien steeds minder haren terug. Het gemiddeld aantal behandelingen wat nodig is ligt tussen de 6 en 8 keer verspreid over een aantal maanden, dit hangt samen met de haargroeicyclus.

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Zon... verzorg uw gezichtshuid eens extra met een "face treatment" bij Skinz.............Gezond en fit de zomer tegemoet?......... Maak dan vandaag nog een afspraak met de Powerslim coach bij Skinz voor een gratis intake gesprek !.... Tot snel......
Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......