Injectables

Heeft u ook zo’n last van:

  • Overmatig en/of ongewenst transpireren
  • Migraine of hoofdpijnklachten
  • Rimpels die u ouder doen lijken
  • Een vermoeide blik
  • Lijntjes boven de mond

Of wilt u graag een zachtere gelaatsuitdrukking….

Wij bieden u vanaf heden cosmetische behandelingen met Injectables (Botox en Hyaluronzuur)

Cosmetisch arts, Elle Vissers is een expert in de behandeling van rimpels en geeft u tijdens een vrijblijvend consult graag uitgebreid advies. Het is eveneens mogelijk om direct te starten met de behandeling.

Wat doet een injectable? Injectables zijn onder te verdelen in Botox® en ‘fillers’. Botox® vermindert de spieractiviteit en is daarom geschikt voor gebieden waar de rimpels worden veroorzaakt door spieractiviteit; zoals bij de frons, kraaienpootjes en het voorhoofd. Botox® vult niets op en is dus ongeschikt voor het opvullen van rimpels. ‘Fillers’ daarentegen vullen wel een rimpel, of zelfs een gedeelte van het gezicht.

Om allergische of overgevoeligheidsreacties zoveel mogelijk te beperken, kiezen wij voor fillers op basis van huideigen materialen zoals hyaluronzuur. Daar deze stof al van nature in de huid aanwezig is, wordt het herkend en blijven allergische reacties uit.

Wat en waarvoor is Teosyal®? Teosyal® is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur; een substantie die van nature in de huid voorkomt. Deze gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd met als doel meer volume te geven, zodat lippen voller en lijntjes en rimpels minder diep worden. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar ook kan meer contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Het resultaat is direct zichtbaar. Teosyal® geeft een natuurlijke mooie uitstraling. Zo ook wordt Teosyal® gebruikt bij acne littekens en littekens die dieper liggen dan het huidoppervlak.

Wat en waarvoor is Botox®? Botox® is een afkorting voor botuline toxine. Botuline toxine type A is een eiwit dat in de natuur voorkomt. Botox® is een geneesmiddel dat al sinds vele jaren in de neurologie wordt gebruikt bij mensen met spastische ledematen. Hierdoor is het een geneesmiddel dat heel erg goed is getest op mogelijke bijwerkingen. Botox® is een product dat in de spier wordt ingespoten, waardoor deze spier zich gaat ontspannen en dat betekent een verzachting van de rimpels. Botox® is minder ingrijpend dan chirurgie en het resultaat is goed zichtbaar...

Botox® helpt ook goed tegen overmatig transpireren. Het wordt ingezet in de strijd tegen zweetoksels, voeten, handen en zweten in het gelaat. Botox injecties hebben eveneens een gunstige invloed op migraine- en hoofdpijnklachten.

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Zon... verzorg uw gezichtshuid eens extra met een "face treatment" bij Skinz.............Gezond en fit de zomer tegemoet?......... Maak dan vandaag nog een afspraak met de Powerslim coach bij Skinz voor een gratis intake gesprek !.... Tot snel......
Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

SKINZ SHOP.......